Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφή σε 2 φάσεις / Επιστροφή-Παραλαβή-Αποστολή.

Επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε με δικά σας έξοδα (προτεινόμενος τρόπος αλλαγής: ΕΛΤΑ ) και το TheBus μόλις παραλάβει τα επιστρεφόμενα σας αποστέλλει τα επιθυμητά από εσάς. 

Αναμενόμενος Χρόνος Ολοκλήρωσης Αλλαγής: 3-8 ημέρες

H επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να γίνεται εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Παρακαλώ εσωκλείστε το αντίγραφο του Δελτίου Αποστολής-Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή αντίγραφο του Δελτίου Αποστολής της αρχικής σας παραγγελίας σας.

Το προϊόν μαζί με την συσκευασία του και τα καρτελάκια σήμανσης(barcode) θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση.

To TheBus, για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

α) γυναικεία σλιπ

β) γυναικεία τοπ

γ) ανδρικά μποξερ-σλιπ

δ) ανδρικά τοπ

ε) παιδικά εσώρουχα

Το TheBus δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

α) καλσόν 

β) κάλτσες

Δυστυχώς στην περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι ο πελάτης επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα αποστολής.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα αποστολής ενώ το TheBus επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στον πελάτη.

Πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τα νέα προϊόντα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτά των επιστρεφόμενων.


Επιστροφή Χρημάτων: 

Το TheBus δέχεται να επιστρέψει το αντίτιμο οποιουδήποτε προϊόντος μετά από σχετικό αίτημα εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.


Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το TheBus για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα με : 

1) email στο info@thebus.gr

2) ή τέλος καλέστε μας στο 2463025054.